Ballina Kronika S’kishte maskë, policia rreh qytetarin në qendër të Prishtinës në sytë e...

S’kishte maskë, policia rreh qytetarin në qendër të Prishtinës në sytë e fëmijëve (VIDEO)

S’kishte maskë, policia rrah qytetarin në qendër të Prishtinës në sytë e fëmijëve.

Në Ligjin për luftimin e sëmundjeve ngjitëse dhe pandemive janë të qarta kompetencat dhe mandatet ligjore, duke përfshirë edhe ndëshkimet për personat që nuk i përfillin masat e nxjerra.

Një ndër to është gjoba në rast se nuk e mbani maskën.

Një video që ka publikuar Periskopi shfaq disa policë të Kosovës teksa ushtrojnë dhunë fizike ndaj një burri ku sipas informatave jo zyrtare, bëhet fjalë për mos mbajtjen e maskës.

Në video shihet se burri rrahet në prani të fëmijëve dhe të një gruaje.