Ballina Bota Johnson: Britania e Madhe e përgatitur për të përballuar më shumë shpërthime...

Johnson: Britania e Madhe e përgatitur për të përballuar më shumë shpërthime të virusit

Kryeministri britanik, Boris Johnson tha sot se qeveria e tij është e përgatitur për të përballuar më shumë shpërthime të COVID-19, ndërkohë që njerëzit po i kthehen punës dhe shkollat po ​​rihapen.

“Sigurisht, ne e dimë që do të ketë akoma më shumë nga kjo sëmundje, por gjithashtu jemi plotësisht të sigurt se do të jemi në gjendje t’i trajtojmë ato shpërthime”, tha ai në një mbledhje të kabinetit.

Një zëdhënës i kryeministrit tha se qeveria ka planifikuar një fushatë mediatike për të inkurajuar më shumë persona të kthehen në vendet e tyre të punës, i nisur nga rëndësia që ka kthimi në punë në stimulimin e ekonomisë.

Ndërkohë, sot u rihapën edhe shumë shkolla në Angli dhe Uells.