Ballina Jetë & Stil Vetëm 30 vjeçe dhe ka 11 fëmijë. Gruaja tregon edhe sa të...

Vetëm 30 vjeçe dhe ka 11 fëmijë. Gruaja tregon edhe sa të tjerë dëshiron të ketë

Një nënë e 11 fëmijëve ka zbuluar se është e dëshpëruar për më shumë fëmijë, edhe pse ka kaluar pothuajse një dekadë të jetës së saj duke qenë shtatzënë.

Britni Church, 31 vjeç, nga Arkansas City, Kansas, pati fëmijën e saj të parë, vajzën Crizman, vetëm disa ditë pas ditëlindjes së 16-të. Që atëherë ajo ka mirëpritur edhe 10 fëmijë të tjerë.

Sidoqoftë, pavarësisht nga përpjekjet për të pasur një familje të madhe dhe faturat ekstra të mëdha – Britni, e cila është e martuar me burrin Chris, pranoi se dëshiron të ketë 15 fëmijë.

Për t’u kujdesur për trupën e tyre, Britni dhe burri i dytë, Chris Church, 28- vjeç, shpenzojnë $ 300 në javë për ushqimore, duke përfshirë pesë kuti drithëra, 66 kartona qumësht dhe 600 pelena.

Britini tha: “Shpresoj të kemi një vajzë tjetër. Unë nuk mendoj se do të kisha më shumë se 15 fëmijë, por përsëri nuk kam menduar kurrë se do të kisha 11 fëmijë.

‘Mendova se do të kisha katër fëmijë maksimalisht. Nuk më duket sikur kam shumë fëmijë – ndihem normale.

“Nëse dikush prej fëmijëve do të thoshte,” nuk mund të kesh më “do të pranoja që është shumë.”