Ballina Kuriozitete Sëmundja që e shtyu Robin William drejt V E T Ë V...

Sëmundja që e shtyu Robin William drejt V E T Ë V R A S J E S

Gjashtë vite më parë, aktori Robin Williams i dha fund jetës.
U fol gjatë se aktori ishte prekur nga Parkinson, por tashmë në një dokumentar rreth tij, “Robin’s Wish”, zbulohet se aktorin drejt v e t ë v r a s j e s  e shtyu një sëmundje tjetër.

Bëhet fjalë për demencën, një sëmundje e cila sul*mon trurin dhe shkakton an*kth, pasiguri dhe depr*esion.Ky detaj u zbulua nga regjisori i filmit, Shawn Levy, i cili kujton edhe kohën kur Williams, i kishte folur për problemet e tij dhe se nuk ndihej më vetvetja.