Ballina Aktualitet Kasami ngjitet në majën më të lartë të Sharrit (FOTO)

Kasami ngjitet në majën më të lartë të Sharrit (FOTO)

Pas ngjitjes në Luboten dhe pushtimit të shumë lartësive dhe bukurive natyrore në Bjeshkët e Sharrit dhe në Malin e thatë, Bilall Kasami njofton se sot është ngjitur edhe në majën më të lartë të Sharrit, në Majën e Titos.
Maja e Titos ( maqedonisht: Титов Врв, shqip: Turk i Madh ) është maja më e lartë në malin Sharr me 2.748 m. Ndodhet rreth 21 km në veriperëndim të qytetit të Tetovës , afër kufirit me Kosovën.

Postimi i plotë:

Shëtitje në bjeshkët e Sharrit. Ngjitja në vendin e quajtur “Maja e Titos” apo në popull i njohur si “Turku i Madh”, ishte një sfidë e vërtetë por kënaqësia ishte e papërshkrueshme. Pas një lodhjeje ekstreme, më në fund i’a arritëm.

Pika më e lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2747m lartësi mbidetare.