Ballina Kronika I N C I D E N T i madh në Dobërdoll,...

I N C I D E N T i madh në Dobërdoll, të përfshirë persona nga Sanakosi dhe Dobërdolli

Më 13.08.2020, në orën 02.40 në Njësinë e Policisë-Galatë, 40-vjeçarja N.Sh. nga fshati Sanakos ka raportuar se më 12.08.2020, rreth orës 22.20 djali i saj i m*itur 17-vjeçar, sè bashku me personat F.S. dhe F.E. nga i njëjti fshat, në qendër të fshatit Dobërdoll kanë qenë të sul*muar fizi*kisht nga S.R. dhe A.R. nga fshati Dobërdoll, të cilët kanë qenë së bashku me disa persona të tjerë të mi*tur, të cilët përveç su*lmit fi*zik, e kanë dëmtuan dhe thy*er automjetin e tyre.
Punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të
rastit.