Ballina Bota Breshër i jashtëzakonshëm në Ciudad Real të Spanjës (VIDEO+FOTO)

Breshër i jashtëzakonshëm në Ciudad Real të Spanjës (VIDEO+FOTO)

Kjo e martë, 11 gusht, ishte me shira të rrëmbyeshëm dhe bubullima në pjesën më të madhe të Spanjës, e shoqëruar me rënie drastike të temperaturës dhe shpejtësi të fortë të erës që i vunë në gatishmëri të gjitha sistemet meteorologjike.

Zona më e prekur në vend ishte Ciudad Real, ku një breshër i dhu*nshëm shkat*ërroi çati, dritare, kopshte dhe të lashta, duke lënë skena pan*iku në rrugë dhe dëme të shumta materiale.Gurët e ngrirë arritën në madhësinë e topave të bilardos dhe fuqia e tyre shkat*ërruese u reflektua në dhjetëra fotografi dhe video të publikuara në rrjetet sociale nga ata që u prekën.