Ballina Teknologji Zhvillime të reja nga Instagram: Ja çfarë pritet të ndodhë me “story-t”

Zhvillime të reja nga Instagram: Ja çfarë pritet të ndodhë me “story-t”

Instagram pritet të sjellë risi te “story-t”.

Kompania po teston një format të ri për vendosjen e ‘Stories’ në krye dhe qendër të faqes.

Rrjeti social po punon me këtë buton të ri që të mundësojë shikimin e disa ‘storieve’ njëkohësisht.

Përdoruesit nuk do të kenë pse të shfletojnë shumë gjatë për të parë postimet e miqve të tyre, por mjafton të klikojnë një buton të vetëm.

Ky tipar i ri po vihet në testim dhe ende nuk dihet kur mund të vijë për përdoruesit.

VIDEO bonus:
Loading...