Ballina Aktualitet Ndërrojnë jetë dy studentë të Universitetit të Tetovës!

Ndërrojnë jetë dy studentë të Universitetit të Tetovës!

Të nderuar miq,

Shoqëria jonë, rrethi ynë, qytetarët tanë jetojnë në ditë jo të mira. Ndjehem keq që kohën e fundit më duhet t’Ju drejtohem jo rrallë herë me telegrame ngushëllimi.

Mirëpo, gjendja aktuale me të cilën të gjithë përballemi, na obligon që shqetësimet, dhimbjet për humbjet e më të afërmeve tanë të mundohemi t’i ndajmë bashkërisht.

Përmes këtij telegrami, në emrin tim personal dhe në emër të institucionit që e drejtoj, shpreh ngushëllimet më njerëzore për ndarjen e parakohshme nga jeta të dy studentëve tanë: Rihane Imeri – studente e Fakultetit Ekonomik dhe Getoar Hasani – student i Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë.

Këto momente të vështira, le t’i ndajmë bashkë me familjarët e studentëve tanë që humbën fëmijët, me miqtë dhe kolegët e tyre.

Prehuni në paqe!

Prof. Dr. Vullnet Ameti
Rektor i Universitetit të Tetovës

I qeshur shkoi në amshim Getuari, me lot në sy e la babain e tij Lulin!

Më 9 korrik ai i mbylli sytë përgjithmonë. Getuar Hasani, student i Fakultetit të Mjekësisë e aktivisti i FL të LDK-së nga Ferizaji, nuk arriti të përballojë “dallgët” e sëmundjes vde*kjepruese të njohur se Leucemia acuta, shkruan Botapress.
Deri në castet e fundit të jetës, pranë kishte babain Lul Hasanin. Luli, një veprimtar dhe një emër i njohur në Ferizaj, po bënte të pamundërën që ta shpëtonte nga “kthetrat” e sëmundjes, djalin e tij Getin!

Por…fatkeqësisht, sëmdja u tregua e pamëshirshme. Ia mori djalin prej dorësh dhe e la duarthatë!
Pesë ditë pas amshimit të djalit Getit, Lul Hasani ka postuar dy foto me djalin e tij. Në njërën shihet Getuari i buzëqeshur e tjera duke qarë.
I qeshur shkoi në amshim Getuari, me lot në sy e la babain e tij Lulin!

Për me shumë ja postimi i Lul Hasanit në Facebook pesë ditë pas amshimit të djalit të tij Getuarit:
Get, ti shkove në atë botë ashtu siç je në foton e parë, ndërsa mua biri im më le duke qajtur pikërisht siç po qanë ti në foton e dytë!

Geti im, ti me siguri po qaje për ndonjë teke fëmijërore ndërsa unë bir do të qaj tërë jetën e arsyje të kam ty.
Me që nuk kam pas mundësi të i përgjigjem secilit po e shfrytëzoj këtë postim që të ju falemnderohem që më jeni gjetur pranë dhe e keni nda dhimbjen bashkë me ne!
Shpresoj të jem prindi i fundit që humb fëmijun.
Ua kthefsha për të mirë.

VIDEO bonus:
Loading...