Ballina Aktualitet Lëvizja BESA vazhdoi fushatën parazgjedhore në Negotinë, Kallnik, Pallçisht…

Lëvizja BESA vazhdoi fushatën parazgjedhore në Negotinë, Kallnik, Pallçisht…

Lëvizja BESA ka vazhduar sot fushatën parazgjedhore në Negotinë të Gostivarit, në Kallnik dhe Pallçisht të Tetovës.

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami duke komentuar takimin në Negotinë ka shkruar në faqen e tij zyrtare në Facebook:
Së bashku me kandidatët për deputet Fadil Zendeli dhe Fatmir Sabriu takuam banorët e Negotinës, ku diskutuam për problemet që i tangojnë banorët e kësaj ane. Negotina i tha PO koalicionit fitues MUNDEMI.

Kasami ka komentuar edhe takimet në Kallnik e Pallçisht:

Në vazhdën e takimeve me qytetarët, sot qëndruam në fshatin Kallnik dhe Pallçisht. Me kandidatin për deputet që vijnë nga kjo anë, Fatmir Sabriu e shpalosëm platformën e koalicionit “MUNDEMI”. Rend dhe disiplinë do të vendosim pas 15 Korrikut.

VIDEO bonus:
Loading...