Ballina Aktualitet Lajm i mirë për Sallarevën dhe Gurgurnicën

Lajm i mirë për Sallarevën dhe Gurgurnicën

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugarevski, kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, kandidatja për deputete në Njësinë 6 Fatlinda Jahja, dhe anëtari i kryesisë së Lëvizjes BESA Binas Pajaziti, vizituan Gurgunicën heroike. U shpalosë projekti i pregatitur nga Komuna e Zhelinës ndërsa e porositur nga Lëvizje BESA, me qëllim të asfaltimit të rrugës që lidh dy fshatrat malore Gurgunicën me Sallarevën.Qëllimi i ynë është që kjo zonë malore me këta vendbanime kaq atraktive, të shpallen destinacione të reja turistike në të ardhmen e afërt.

Kjo rrugë është e gjatë 4.2 km, të paraparë edhe bankina gjatë rrugës dhe kap koston 30 milion denarë. Ky projekt do të realizohet nga Koalicioni MUNDEMI në Qeverinë e ardhshme.

VIDEO bonus:
Loading...