Ballina Kronika Incident në Spitalin e Tetovës

Incident në Spitalin e Tetovës

Dje (5 korrik), në ora 08 e 25 minuta, mjeku 47- vjeçar nga Spitali Klinik i Tetovës, në SPB Tetovë ka denoncuar se në repartin psikiatrik, ka qenë i sul*muar fizi*kisht nga pacienti 32-vjeçar me inicialet K.I. nga fshati Bogovinë e Tetovës, i cili e ka god*itur disa herë, me ç’rast të njëjtin kanë arritur ta bëjnë zap ta qetësojnë dhe e kanë dërguar në institucionin shëndetësor në
Shkup.
Rasti është duke u zbardhur.

VIDEO bonus:
Loading...