Ballina Aktualitet Bilall Kasami: Poroji e dha besën për fitore (FOTO+VIDEO)

Bilall Kasami: Poroji e dha besën për fitore (FOTO+VIDEO)

Karvani i Lëvizjes Besa mbrëmë vazhdoi fushatën në Poroj ku të pranihmëve iu drejtua edhe kryetari Bilall Kasami.

Ai në faqen e tij në Facebook ka shkruar:

Në Porojin e bukur, Porojin e Universitetit të Tetovës, në Porojin e Mujdin Aliut e Nevzat Halilit, në Porojin e Lëvizjes BESA, i cili sot i tha PO koalicionit MUNDEMI dhe e dhanë Besën për fitoren e madhe të 15 Korrikut.

Tearcë (Tеарце): Tribunë qytetare e koalicionit “Mundemi | Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“

Tribunë qytetare e koalicionit “MUNDEMI” në Tetovë – Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“

VIDEO bonus:
Loading...