Ballina Kronika Tetovarja i shkon në banesë dhe e paraqet në polici se ka...

Tetovarja i shkon në banesë dhe e paraqet në polici se ka dashur ta…

Dje (1 qershor), në ora 22.00, 31-vjeçarja nga Tetova në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orës 19 e 35 minuta, në banesën në rrugën ,,Vidoja Smilevski Bato” në Tetovë, ku e njëjta ka qenë e ftuar që të shkojë, 52-vjeçari Sh.D. nga Tetova, së pari e ka pu*thur dhe më pas ka filluar ta prek në pjesët int*ime ku edhe ka tentuar që ta detyrojë të njëjtën të kryejnë marrë*dhënie pa dëshirën e saj, njofton SPB e Tetovës, transmeton Tetova News.
Personi i denoncuar, pas një kohe të shkurtër është privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policor në Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

VIDEO bonus:
Loading...