Ballina Kronika Motra gjeti belanë me vëllain në Gostivar

Motra gjeti belanë me vëllain në Gostivar

Dje (31 maj), në ora 15.00, 56-vjeçarja Gj.M. nga Forina e Gostivarit, në SPB Tetovë ka den*oncuar se përpara shtëpisë së saj, ka qenë e sul*muar fizikisht nga vëllau i saj 53-vjeçari Z.I. Këtij su*lmi fizik i ka paraprirë një bisedë paraprake telefonike, me ç’rast Z.I. ka shkuar tek motra për t`ia marrë celularin dhe e ka sul*muar.
Rasti është zbardhur tërsishtë dhe ndaj personit Z.I. është përgatitur parashtresë adekuate.

VIDEO bonus:
Loading...