Ballina Aktualitet Kasami: Vëmendje e veçantë për bujqit, produktet e tyre të shiten edhe...

Kasami: Vëmendje e veçantë për bujqit, produktet e tyre të shiten edhe në Evropë (VIDEO+FOTO)

Bartësi i listës zgjedhore në njësinë 6, i koalicionit “Mundemi”, Bilall Kasami, njëherazi edhe kryetar i Lëvizjes Besa, zotohet se në qeverisjen e ardhshme pas 15 korrikut, vëmendje të veçantë do t’u kushtojë bujqve.

“Do t’i ndihmojmë nëpërmjet subvencioneve që t’ua lehtësojmë punën e tyre dhe produktet vendore të shiten edhe në Evropë. Gjithashtu do të ndihmojmë privatet të ndërtojnë një qendër grumbullimi për produktet bujqësore, e cila do të jetë me standarde Evropiane” zotohet Kasami.

VIDEO bonus:
Loading...