Ballina Kronika Detajet nga policia për zënkën fizike në mes të pjesëtarëve të policisë...

Detajet nga policia për zënkën fizike në mes të pjesëtarëve të policisë dhe një qytetari në Tetovë

Në lidhje me Video-inçizimin i cili mbrëmë (17-maj, rreth orës 17.00 ka qenë i shpërndarë nëpër portalet në rrjetet sociale, ku vërehet një zënkë fizikie në mes të pjesëtarëve të policisë dhe një qytetari, Sektori i punëve të brendshme Tetovë, informon se është në rrjedha me situatën e cila ka ndodhur dhe se do të merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit, kështu që në koordinim me Prokurorinë publike, për pemgim të krimit të organizuar dhe korrupsionit në Shkup, për pjesëtarët e policisë, të cilët kanë qenë të involvuar në këtë rast, është ngritur procedurë disiplinore, kurse Sektroi për kontroll të brendshëm dhe standarde profesionale prani MPB-së, do të ndërmarrrin masa adekuate ligjore, në lidhje me lëshimet dhe tejkalimit të autorizimeve lidhur me këtë rast.

VIDEO bonus:
Loading...