Ballina Македонски Партиите на чекор до договор за датумот за избори, 5 јули најспоменуван...

Партиите на чекор до договор за датумот за избори, 5 јули најспоменуван (VIDEO)

Партиите се на чекор до договор за датумот за предвремени парламентарни избори..

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски признава дека постои канал за комуникација, од ДУИ брифираат дека се блиску до консензус, а лидерот на СДСМ ,Заев уште еднаш повтори дека се потребни избори час поскоро..

Во центарот на градот е Михаела Димовска.