Ballina Bota RUSI – Raportohen mbi 7 500 raste me COVID-19

RUSI – Raportohen mbi 7 500 raste me COVID-19

Numri i rasteve të infektuara me koronavirus u rrit me 1 154.

Rusia ka raportuar gjithsej rreth 7 500 raste dhe të paktën 58 viktima, sipas statistikave zyrtare.

Gjithashtu rreth 185 000 persona janë nën vëzhgim mjekësor, me dyshimin se mund të jenë të infektuar.

Gjithashtu në vend janë kryer mbi 800 000 teste për COVID-19.

VIDEO bonus:
Loading...