Ballina Lajme Shqipëri VIDEO: Kur i shpëton karantinës dhe mendon se vrapon më shpejt se...

VIDEO: Kur i shpëton karantinës dhe mendon se vrapon më shpejt se policia

Një video ku dy të rinj përpiqen ti ikin policisë është bërë virale.

Videoja është regjistruar pikërisht reth orës 16:00 të 24 marsit në zonën e njohur si zona e Çinarit në Shkodër.

Dy të rinjtë kanë vendosur të thyejnë karantinën e të dalin në rrugë. Aty janë pikasur nga makina e policisë e cila i ka ndjekur. Djemtë në përpjekje për ti ikur policisë kthehen nga rruga. Ndërkohë nga makina dalin në dy policë dhe një efektiv ushtrie për ti ndjekur nga pas.

Mësohet së vrapimi nuk ishpëtoi të rinjtë të cilët kanë përfunduar në prangat e policisë.

Pas orës 13:00 është e ndaluar lëvizja në të gjithë Shqipërinë në kuadër të masave shtrënguese për parandalimin e koronavirusit COVID-19.

 

VIDEO bonus:
Loading...