Ballina Aktualitet Në Tetovë e rrethinë janë gjashtë veta me koronavirus (VIDEO)

Në Tetovë e rrethinë janë gjashtë veta me koronavirus (VIDEO)

Tre persona nga komuna e Tetovës, 1 nga komuna e Bogovinës, 1 nga komuna e Zhelinës dhe 1 nga komuna e Jegunovcës janë persona të infektuar me korona virus njoftoi sot Teuta Arifi kryetarja e shtabit të krizës për rajonin e Tetovës:

Gjatë 24 orët e fundit janë regjistruar edhe 26 raste të reja, duke çuar numrin e të prekurve në 285 në Maqedoninë e Veriut.

VIDEO bonus:
Loading...