Ballina Kultura Fshati në Greqi ku të gjithë flasin shqip: Të parët tanë nuk...

Fshati në Greqi ku të gjithë flasin shqip: Të parët tanë nuk flisnin greqisht (VIDEO)

Plikati është fshati i fundit në malin Gramoz para se të kalosh nga Greqia për në kufirin shqiptar.

Banorët e këtij fshati janë njohës të mirë të gjuhës dhe kulturës shqipe.

Ata tregojnë për miqësitë përtej kufirit dhe marrëdhëniet e hershme.

VIDEO bonus:
Loading...