Ballina Kronika Arrestohet një përdhunues, pothuajse 1 vit ishte fshehur në malet e fshatit...

Arrestohet një përdhunues, pothuajse 1 vit ishte fshehur në malet e fshatit Bukoviq (VIDEO)

Policia nga Shkupit, mbrëmjen e kaluar e kanë arrestuar një përdhunues i cili për gjatë një viti është fshehur maleve në zonën e Dervenit.

Sipas informatave të para, shkupjani i arrestuar dyshohet për përdhunimin e një anëtareje të familjes shumë të afërt.

Policët e kanë lokalizar vendndodhjen e përdhunuesit të dyshuar se po fshihej në malin mes fshatrave Paniçar dhe Bukoviq. Ai në mal kishte improvizuar një shtëpizë, ku ka qendruar pothuajse 1 vit.

VIDEO bonus:
Loading...