Ballina Bota 2,6 miliardë persona janë mbyllur në shtëpi në të gjithë botën

2,6 miliardë persona janë mbyllur në shtëpi në të gjithë botën

2,6 miliardë persona janë të mbyllur në shtëpi, në të gjithë botën, si shkak i masave ndaluese ndaj luftës kundër koronavirusit.

Një pjesë e Kinës vazhdon ende në karantinë prej disaj javësh.

Italia, Franca, Spanja, Belgjika, Çekia, Kolumbia, Bolivia, Jordania dhe Tunizia kanë vendosur qytetarët e tyre në karantinë prej më shumë se dy javësh.

Këtë javë, Greqia, Mbretëria e Bashkuar, Danimarka, Portugalia, India, Kuba, Filipinet, Zelanda e Re, Australia, Tajlanda, Polonia, kanë vendosur të fusin të gjithë qytetarët në karantinë, për një periudhë deri në tre javë.

Ndërsa Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk kanë miratuar ende një urdhër federal për karantinimin e të gjitha shteteve, disa qytete dhe shtete, si Kalifornia, Ilinoisi, Merilendi, New York City, kanë vendosur karantinimin e plotë që prej javës së kaluar.

VIDEO bonus:
Loading...