Ballina Aktualitet Republika e Maqedonisë së Veriut miratoi Protokollin për anëtarësim në NATO (VIDEO)

Republika e Maqedonisë së Veriut miratoi Protokollin për anëtarësim në NATO (VIDEO)

Me 114 vota për dhe asnjë kundër Kuvendi miratoi Protokollin për anëtarësim të vendit në NATO.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...