Ballina Aktualitet Ljupco Nikovski për TV21: Krijojmë shumicë të re dhe shkojmë në zgjedhje...

Ljupco Nikovski për TV21: Krijojmë shumicë të re dhe shkojmë në zgjedhje në dhjetor, nëse ka obstruksione në Kuvend (VIDEO)

Sekretari gjeneral i LSDM në emisionin ClickPlus në TV21 tha se në rast se ka obstruksione në Kuvend, atëherë LSDM do të krijojë shumicë të re dhe do të shkojë në zgjedhje të rregullta në dhjetor, e jo më 12 prill.

VIDEO bonus:
Loading...