Ballina Aktualitet Zekiri e Spasovski në një odë shqiptare në Likovë

Zekiri e Spasovski në një odë shqiptare në Likovë

Muhamet Zekiri

Bashke me ministrin Oliver Spasovski kishim nderin sonte te jemi mysafir te familja Mamuti nga fshati Likove.
Te falemderit per mikepritjen Rijad Mamut, familjes dhe dashamireve Tuaj!!!

NëRrugëTëDrejtë!!!
Заедно со министерот Оливер Спасовски ни беше чест што бевме вечерва гости во семејството Мамути од село Липково.
Благодариме за гостопримството тебе Ријад Мамути твоето семејство и твоите пријатели!!!
НаПравПат

VIDEO bonus:
Loading...