Ballina Lajme Të gjithë janë larguar, ky është kamarieri që po e mban i...

Të gjithë janë larguar, ky është kamarieri që po e mban i vetëm lokalin në Durrës (VIDEO)

Tërmeti i 26 nëntorit në qytetin e Durrësit ka bërë që pjesa e madhe e banorëve t’i lënë shtëpinë dhe banesat e të ikin.

Por ajo që bie në sy është një kamarier që akoma vazhdon ta kryej punën e tij në një lokal. Nazif Muçi është i vetëm aty. Bën punën e kamarierit, banakierit e edhe të kuzhinierit.

Më poshtë mund të ndiqni videon e Radio Evropës së Lirë: