Ballina Aktualitet Shkolla e Llërcës transformohet plotësisht dhe merr pamje të re (FOTO)

Shkolla e Llërcës transformohet plotësisht dhe merr pamje të re (FOTO)

Në faqen zyrtare në fb të kryetarit të Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu është publikuar lajmi për shkollën “Rahmetulla Ameti” të fshatit Llërcë,ku nëpërmjet fotove pasqyrohet se si ka qenë gjendja e këtij objekti arsimor dhe se si është transformuar plotësisht pamja e tij:

Ja njoftimi i plotë

Si e gjetëm, e si është sot!

Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës.

Pa ndihmën e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ne vazhdojmë të investojmë pa u ndalur, në të gjitha shkollat tona!

Ta gëzoni nxënës dhe arsimtarë të dashur!

#Punë
#JoFjalë

Fotografitë: Luan Rakipi

VIDEO bonus:
Loading...