Ballina Aktualitet Rinia e Pallçishtit ndihmon me 20 mijë franga të dëmtuarit nga tërmeti...

Rinia e Pallçishtit ndihmon me 20 mijë franga të dëmtuarit nga tërmeti në Shqipëri (VIDEO)

Tërmeti katastrofik që pllakosi Shqipërinë ka mobilizuar të gjithë shqiptarët në botë për të ndihmuar të prekurit nga kjo fatkeqësi e madhe.

Këtij aksioni të jashtëzakonshëm i është bashkuar edhe Rinia e Pallçishtit në Zvicër dhe Gjermani dhe kanë dhuruar 20 mijë franga.

Përndryshe, Rinia e Pallçishtit ka mbështetur çdo aksion kombëtar deri tani, kurse në fshatin Pallçisht të Tetovës kanë dhënë kontribut të pamohueshëm për zhvillimin e këtij lokaliteti./TetovaNews

Shiko videon e konfirmimit të shumës së mbledhur nga Rinia e Pallçishtit:

VIDEO bonus:

Galeria e tërmetit:

VIDEO bonus:
Loading...