Ballina Lajme Maqedonia e Veriut Pas asfaltimit të rrugës, punime të tjera në Grupçin të Komunës së...

Pas asfaltimit të rrugës, punime të tjera në Grupçin të Komunës së Zhelinës (FOTO+VIDEO)

Në faqen e fshatit Grupçin në facebook është publikuar një njoftim i ilustruar me fotografi për punimet që zhvillohen në këtë fshat pas asfaltimit të rrugës:

*Respekt dhe falenderime për të gjithë banorët e f.Grupçin për punën dhe kontributin ne rethojën e varezave,dhe montimin të begatonave gjithashtu falemenderoj kryetarin e Komunes z.Blerim Sejdiu për begatonat dhe kontributin e tij në gjitha punët tjera në fshat”, thuhet në njoftim.

Tetova News mëson se bëhet fjalë për begatonizimin e trotuareve të një pjese të rrugës të këtij fshati.

Video bonus: Asfaltohet rruga e fshatit Grupçin të Komunës së Zhelinës, 1 gusht 2019

VIDEO bonus:
Loading...