Ballina Aktualitet LIVE: SEANCA KONSTITUIVE E KUVENDIT TË KOSOVËS

LIVE: SEANCA KONSTITUIVE E KUVENDIT TË KOSOVËS

Ka filluar seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës.

Në përbërjen e re parlamentare do të jenë të përfaqësuara 14 subjekte politike.

Seanca po kryesohet nga deputeti më i vjetër në moshë, përkatësisht Jahja Koka, shoqëruar nga deputeti më i ri, në rastin konkret, deputetja Fjolla Ujkani, që të dy deputetë nga Lëvizja Vetëvendosje.

Pikë e parë e seancës do të jetë formimi i komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve, për t’u pasuar me betimin e deputetëve.

VIDEO bonus:
Loading...