Ballina Kultura LIVE/ Finalja e madhe e edicionit të 58-të të Këngës në RTSH...

LIVE/ Finalja e madhe e edicionit të 58-të të Këngës në RTSH (VIDEO)

Festivali i 58-të i Këngës në RTSH. Një spektakël madhështor me një audiencë të gjerë dhe me cilësi absolute!
Ngjarja më e rëndësishme e muzikës shqiptare!

Drejpërdrejt nga Pallati i Kongreseve, Tiranë.
Nata e tretë.