Ballina Këshilla Kjo karrocë “e zgjuar” është posaçërisht për nënat e reja (Video)

Kjo karrocë “e zgjuar” është posaçërisht për nënat e reja (Video)

Për nënat e reja që kërkojnë njëkohësisht të vijojnë veprimtarinë sportive kjo karrocë smart është ajo që duhet.

Ajo lidhet me orën tuaj smart dhe mundëson që karroca të ruajë ritmin tuaj teksa vraponi.

Përveçse ju ndjek, ajo ju ndihmon të vini në gjumë fëmijën tuaj pasi lëkundet në mënyrë automatike.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.

VIDEO bonus:
Loading...