Ballina Suplement Religjionet Hoxha nga Mitrovica: Pse po dridhet toka? Ja cili “mëkat” shkakton tërmetin!...

Hoxha nga Mitrovica: Pse po dridhet toka? Ja cili “mëkat” shkakton tërmetin! (VIDEO)

Hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifi nuk mundur të mos e komentojë fatkeqësinë e madhe natyrore që pllakosi Shqipërinë, madje ka edhe shpjegimin e tij se pse ndodhin tërmetet dhe se pse po dridhet toka.

Ja çka thotë ai:

Video bonus:

Video bonus:

Galeria e tërmetit:

 

VIDEO bonus:
Loading...