Ballina Bota Era rrëzon kamionët, njëri prej tyre bie mbi makinën e policisë (VIDEO+FOTO)

Era rrëzon kamionët, njëri prej tyre bie mbi makinën e policisë (VIDEO+FOTO)

Në videon e mëposhtme është momenti tronditës që erërat e forta shkaktuan batimin e dy kamionëve, njëri prej të cilëve ra mbi një makinë të policisë.

Një paralajmërim i erës së fuqishme u lëshua në të gjithë Anglinë dhe Skocinë të Martën, me parashikuesit që paralajmëronin se furtunat mund të shkaktonin edhe vonesa në rrjetet hekurudhore dhe rrugë.

Më parë u mendua se moti do të sillte Storm Brendan në brigjet e Britanisë së Madhe, por Zyra e Met u tha se nuk do të mjaftonte një ndikim nga erërat për të garantuar një emër stuhie.

Edhe pse zyrtarisht ende nuk është cilësuar si stuhi, stafi i tmerruar në një dhomë kontrolli trafiku ishin të pafuqishëm për të ndërhyrë dhe vetëm mund të shihnin se era rrëzoi kamionin dhe i mori jetën një efektivi policie.

VIDEO bonus:
Loading...