Ballina Lajme Kosovë Hollësi të reja për rastin e hoxhës nga Zhabari i Mitrovicës (FOTO+VIDEO)

Hollësi të reja për rastin e hoxhës nga Zhabari i Mitrovicës (FOTO+VIDEO)

28-vjeçarja që para disa ditësh që*lloi me ar*më afër shtëpisë së hoxhës, Sead Bejta në Mitrovicë është mod*elja Suzana Tahiri. Mediat e Kosovës shkruajnë se ajo aku*zohet për zhv*atje dhe kërc*ënime ndaj hoxhës. E njohur me nofkën, “Shqiponja” Tahiri duhet të qëndrojë në qe*li pas kërkesës së prok*urorisë.

Në kërkesën e aku*zës të siguruar nga Insajderi thuhet se: “E pand*ehura Suzana Tahiri ka pasur prob*leme shëndetësore dhe para një kohe të caktuar ka shkuar tek hoxha Sead Bejta në mënyrë që kinse ta ndihmojë që t’i tejkalojë probl*emet që kishte. Tek hoxha ishte disa herë dhe më pas kanë hyrë në lidhje dash*urie. Sead Bejta, hoxha ka dashur të ndërpresë lidh*jen me të, por e pand*ehura e ka kan*osur përmes mesazheve në telefon mobil, duke i thënë se nuk do ta lë të qetë atë dhe familjen e tij, nëse ai nuk i jep 10 mijë euro” – thuhet në kërkesën e prokur*orisë.

Hoxha e kishte dhënë shumën e kërkuar, por shan*tazhet nga e pand*ehura kishin vazhduar, deri më 5 nëntor kur ajo shkon në shtëpinë e tij në fshatin Zhabar të Ulët dhe aty që*lloi me ar*më zjarri. Vajza ka pranuar të gjitha veprat për të cilat aku*zohet. Hoxha ka pranuar se ka pasur kontakte me të pand*ehurën dhe se ajo e ka shant*azhuar dhe kan*osur atë. Ar*ma të cilën Suzana Tahiri ka përdorur, është gjetur në shtëpinë e saj dhe është konf*iskuar. Në vendin e ngjarjes ishte gjetur një gëzh*oje.

Suzana Tahiri njihet edhe si modelja e “Shpisë së Kosovës”, një reality show i cili organizohej kohë më parë. Pas, dalje nga shtëpia, Suzana ka vazhduar karrierën e saj si modele. Në një intervistë ajo kishte thënë se ëndrra e saj është të bëhet presidente e vendit. Ajo njihet si përkrahëse e Partisë Demokratike të Kosovës dhe ka qenë femra më e votuar në Kuvendin Zgjedhor të PDK-së në Vushtrri ku ka mbajtur edhe postin e kryetares në nëndegën e PDK-së në fshatin Pantinë. Në 7 gusht të këtij viti, ajo kishte ofruar dorëheqjen nga gjitha strukturat e Partisë Demokratike të Kosovës. ©LAPSI.al

VIDEO bonus:
Loading...