Ballina Kronika Vjedhje në kishën e Xhepçishtit të Tetovës

Vjedhje në kishën e Xhepçishtit të Tetovës

Në periudhën prej datë 3 deri më datë 10 nëntor të këtij viti, persona të panjohur, me fo*rcë kanë demoluar kishën ,,Shën Atanasi,, e cila gjendet në fshatin Xhepçisht të Tetovës dhe nga kutia për dhurime humanitare të besimtarëve kanë vjedhur
paratë e dhuruara.
Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit dhe
zbulimin e autorëve të kësaj vepre.

VIDEO bonus:
Loading...