Ballina Kronika Vihet pas hekurave në Beograd afaristi nga Shkupi, pronar i fabrikës së...

Vihet pas hekurave në Beograd afaristi nga Shkupi, pronar i fabrikës së posahapur “ATS Group” (VIDEO)

Autoritetet serbe kanë arr*estuar në Beograd shtetasin e Maqedonisë së Veriut Shefqet Demirovski, pronar i fabrikës së posahapur në Shkup për prodhimin e pajisjeve mbrojtëse dhe ushtarako-policore ‘ATS Group’.

 

Sipas informacioneve të plasuara në media Demirovski është arr*estuar së bashku me tre shtetas serbë në një hotel në kryeqytetin serb nga të cilët ka dashur të marrë dukumentacion për prodhim nga fabrika e specijalizuar ‘Prvi partizan’.

VIDEO bonus:
Loading...