Ballina Kronika Tetovari humb jetën në pus

Tetovari humb jetën në pus

Dje (4 nëntor), rreth orës 11 e 30 minuta, në SPB-Tetovë është raportuar se 77-vjeçari J.P. nga Tetova, ka rënë në pusin e ujësjellësit që ka qenë mbushur me ujë, në oborrin e shtëpisë së tij në rrugën ,,Kole Nedelkovski,, në Tetovë, me ç’rast ka ndërruar jetë.
Prok*urori Publik dhe ekipi nga SPB-Tetovë, kanë kryer inspektim në vendit të ngjarjes, kështu që nuk është konstatuar prezencë e shenjave të dhu*nës dhe trupi i pajetë i të ndjerit iu është dorëzuar familjarëve.

Loading...