Ballina Kronika Shkup: Incident në Bit Pazar

Shkup: Incident në Bit Pazar

Incident i ar*matosur ka ndodhur mbrëmë në Bit Pazar në Shkup, në afërsi të Teatrit.

Informacionet jozyrtare flasin për një person të pla*gosur, punëtor i Higjienës Komunale.

Deri te të shtë*nat ka ardhur kur një grup hajdutësh janë futur në një dyqan ndërsa punëtori i NP “Higjiena Komunale” ka reaguar dhe hajdutët kanë ikur ndërsa njëri prej tyre ka nxjerrë ar*mën dhe ka shtënë drejt punëtorit të cilin e ka pla*gosur në këmbë.

Sipas informacioneve personat e dyshuar janë kapur përveç dorasit i cili është ende në arrati.

Loading...