Ballina Lajme Shqipëri Samir Mane dhuron 1.2 milionë euro për të dëmtuarit nga tërmeti

Samir Mane dhuron 1.2 milionë euro për të dëmtuarit nga tërmeti

Presidenti i Balfin Grup, Samir Mane akordoi sot shumën prej 1.2 milionë eurosh për të dëmtuarit nga tërmeti në Shqipëri.

Janë të shumtë njerëz të politikës, biznesit, aktorë të cilat janë solidarizuar në këto ditë të vështira që po kalon vendi pas tërmetit tragjik të ndodhur mëngjesit e 26 nëntorit.

Gjithashtu, Balfin Grup jep mesazhin që së bashku ngrihemi më të fortë.

Bordi Drejtues i Grupit Balfin nën kujdesin e veçantë të Presidentit Samir Mane, dhe kompanitë përkatëse të Grupit vendosën sot që të akordojnë shumën prej 1.2 milionë eurosh për të dëmtuarit nga tërmeti në Shqipëri.

Përveç kësaj shume të akorduar, kompanitë e Grupit Balfin, si SPAR Albania, Neptun Albania, Jumbo Albania, etj, jo vetëm të Shqipërisë, por edhe të Kosovës, Maqedonisë, Bosnjes, e kështu me radhë, që në ditën e parë, i kanë qendruar pranë banorëve të pastrehë, duke u ardhur në ndihmë me mjetet e nevojshme dhe bazën ushqimore” thuhet në njoftimin për shtyp.

Grupi Balfin bën të ditur se ndihmat e tij do të vijojnë çdo ditë.

VIDEO bonus:
Loading...