Ballina Argëtim Portokalli imiton Ardit Gjebrenë, Kujtim Gjuzin dhe Linda Rein (VIDEO)

Portokalli imiton Ardit Gjebrenë, Kujtim Gjuzin dhe Linda Rein (VIDEO)

Prej dy vitesh Linda Rei i kishte rralluar daljet në televizion dhe po shijonte jetën e saj të re në Maltë. Por pavarësisht kësaj, Linda është mjaft aktive në profilin e saj në “Instagram”, ku tërheq menjëherë vëmendjen dhe komentohet shumë.

Së fundmi, ajo ka qenë e ftuar në një emision televiziv, ku pati një debat me kryetarin e Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzin. Gjatë debatit në studio, ky i fundit u shpreh se Linda Reit nuk i gjendet mosha.

Portokalli – Episodi 5, Sezoni 32, 03 Nëntor 2019

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Rrok Kinemaja dhe Lavderim Saçi

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Hyrja

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Ketri(Tingujt e pompës se ujit)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Vezirja dhe Aria(Skupi)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Policët e postbllokut(Mirit i humb nëna)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Kapo dhe Hekri(Shesin akullore)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Egla(Burri dhe makina)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Çifti i lumtur(Plani i dasmës)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Luzja(Ashensori)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Naqja dhe Henza(Intervista)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Ujëvara e ëmbëlsisë (Seanca e pajtimit)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Familja Astari(Babi i dehur)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Bukra Blanche(Muhabetet e shtëpisë)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Etimoantropologu(Emrat e qyteteve)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Kryetari Nevruzi(Tjetërsimi i pronave)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Ramadani merr kredi

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Peshkatarët Drejtori(Piratët e Karaburunit)

Portokalli, 03 Nëntor 2019 – Betim Sperdhima(Heroizmi)

VIDEO bonus:
Loading...