Ballina Kronika Policia vë pas hekurave 47-vjeçaren nga Tetova, ja arsyet!

Policia vë pas hekurave 47-vjeçaren nga Tetova, ja arsyet!

Policia e Tetovës ka konfirmuar se të martën pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, e kanë privuar nga liria 47-vjeçaren M.Sh. nga Tetova, për arsye se rreth orës 10 e 25 minuta në një zyrë në Qendrën për Punë Sociale-Tetovë, është sjellë në mënyrë agr*esive, ka drejtuar kër*cënime ndaj të punësuarës dhe drejtorit, kurse ka dëm*tuar edhe një pjesë të inventarit.
E njëjta është arr*estuar në Stacionin policor Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër saj do të përgatitet edhe parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:
Loading...