Ballina Kultura Plaku nga Carrabregu i Deçanit ka shkruar poezi për Dr. Ibrahim Rugovën...

Plaku nga Carrabregu i Deçanit ka shkruar poezi për Dr. Ibrahim Rugovën dhe e reciton vet (VIDEO)

Plaku nga Carrabregu i Deçanit ka shkruar këtë poezi për Dr.Ibrahim Rugovën dhe e reciton vet:

VIDEO bonus:
Shkurte Fejza dhe Mirush Kabashi me ftesë të posaçme për “shqiptarët e Iliridës”: Të festojmë bashkë 28 Nëntorin në Tetovë

Ditë tregu në Tetovë:

Ditë tregu në Tetovë:

Bisedë me një nallban:

VIDEO bonus:
Loading...