Ballina Showbiz Përmes kësaj padie të Kim Kardashian, zbuluam se sa para fiton ajo...

Përmes kësaj padie të Kim Kardashian, zbuluam se sa para fiton ajo me anë të një postimi në Instagram!

Kim Kardashian ka paditur iHandy, aplikacionin që përdoret për të modifikuar fotografitë, pasi ka shfrytëzuar imazhin e saj pa pasur një kontratë me të. Kardashian, ka kërkuar plot 10 milion dollarë. iHandy është një krijues aplikacionesh që operon në Hong Kong dhe Kaliforni.

Ekipi juridik i Kardashian nuk mendon se shuma prej 10 milion dollarë është shumë e lartë sepse, sipas dokumenteve gjyqësore, nëse ajo pranon një fushatë reklamimi ose ajo merr shpërblim të konsiderueshëm për çdo postim në Instagram.

Sipas dokumenteve ligjorei u zbulua se Kim fiton nga 300,000 deri 500,000 dollarë për çdo reklamë që poston në Instagram./L.F-dritare.net

VIDEO bonus:
Loading...