Ballina Lajme Në Zagreb do të promovohen librat e Ismet Jonuzit – Krosit (FOTO)

Në Zagreb do të promovohen librat e Ismet Jonuzit – Krosit (FOTO)

GOLGOTA SHQIPTARE, Autor: Ismet Jonuzi – Krosi

Nëntori është i bukur, është i dhimbshem, është i lexueshëm… Në nëntor 1908 u mbajt “Kongresi i Alfabetit të gjuhes shqipe në Manastir”, më 28 nëntor u “bë” “Pavarësia e Shqipërisë” dhe Shqiptaria mbet e ndarë,.. Si shumë autorë që shkruajnë për këto ngjarje historike, janë të mirëpritur, por Ismet Jonuzi – Krosi i jep edhe një kahje kombëtare për të gjithë ata që e mbajtën gjallë çeshtjen kombëtare duke e paguar me jetë,…

Këshilli Kombëtar Shqiptar në Zagreb organizon promovimin e librave “GOLGOTA SHQIPTARE I, I, III, IV, V, VI” me datë 23.11.2019. (e shtunë), në ora 14:00,
Vendi: Knjižnica i Čitaonica “ Bogdana Ogrizovića”, Preradovićeva 5. Dizajnin e plakatit e bëri Ngadhnjim Istrefi,
JENI TË MIRË SE ARDHUR!


VIDEO bonus:
Loading...