Ballina Aktualitet Në shtëpinë e vogëlushit nga Gostivari, Osama Fidani, të cilin A2 e...

Në shtëpinë e vogëlushit nga Gostivari, Osama Fidani, të cilin A2 e gjeti në kampin sirian (VIDEO)

Osama Fidani është 10-vjeçari shqiptar që ndodhet në kampin e Al Hawlit në Siri. Ai është shqiptar nga Gostivari. 6 vjet më parë u largua me të atin në Siri, por Osama nuk është i vetmi nga familja e tij në kamp.

Ai ndodhet me dy vëllezërit Fidan Fidani 14 vjeç, Advanin 8 vjeç dhe motrën që ka lindur në Siri, Rejani 4 vjeç.

VIDEO bonus:
Loading...