Ballina Argëtim “Më gjetën 20-25 mijë euro në çantë”, bilbili i jugut tregon si...

“Më gjetën 20-25 mijë euro në çantë”, bilbili i jugut tregon si e ndaluan karabinierët në Itali (Foto+Video)

Mosdeklarimi i parave që fitojnë këngëtarët nëpër koncerte të ndryshme është një shqetësim i ngritur prej disa kohësh. Thuhet se disa këngëtarë shqiptarë fitojnë shuma marramendëse vetëm për një koncert.

Këtë shqetësim e ka ngritur edhe bilbili i jugut, Ylvis Bakerri, në skeçin e tij në “Portokalli”. Ai tregon se si e ndaluan karabinierët në Itali dhe i kontrolluan çantën ku kishte paratë e fituara në koncert.

VIDEO bonus:
Loading...