Ballina Aktualitet Kurti: VV dhe LDK e krijojnë qeverinë pa përkrahjen e NISMA-s

Kurti: VV dhe LDK e krijojnë qeverinë pa përkrahjen e NISMA-s

Albin Kurti ne rrjetin e tij social ka shkruar:

Në “Ambient” të Prizrenit, pavarësisht rinumërimeve dhe paneleve, u sigurua shumica parlamentare për qeverinë e re. Kryetarët e tri partive të komuniteteve joshumicë, njëkohësisht edhe deputetë të ardhshëm, zotërinjtë Rasim Demiri, Fikrim Damka dhe Albert Kinolli do ta votojnë qeverinë tonë dhe mua si kryeministër, pa kushtëzime.

6 tetori 2019 është data kur ka nisur ardhmëria.

VIDEO bonus:
Loading...